Pages

Wednesday, November 24, 2010

Ader Student oversea ker yang baca blog ni?



Ari ni xder idea sangat nak buat entri pun. Bukan apa, letih dengan kerja. Payah jadi pegawai kecik ni. nama jer pegawai tp... huh hampeh... dah tu terpaksa pulak balik lambat sikit pasal nak siapkan fail. dahtu hujan pulak lebat masa balik kerja td. pergh! dah ler naik moto cup turbo buatan malaysia. nasib-nasib. Kang malam nak kena masuk kerja lg. pendek kata selagi belum tutup mata, kerja kerja kerja.... Haaa.... tu baru pendek kata, panjang tak kata apa-apa lagi. Tapi apa buleh buat, masa sekolah dulu mak bapak suru belajor rajin-rajin engkau tido. Ha sekarang sapa salah? saya salah ka?
Ok kita masuk pulak tajuk entri arini. Bukan apa, Tuan Penasihat ada belek-belek stats blog ni. Tuan Penasihat tengok ada gak pageview dari luar negara. banyak gak ler. Jadi Tuan Penasihat beranggapan mungkin ada org malaysia atau student dari malaysia yang tengok blog SSK ni. Jadi teringin sangat Tuan Penasihat nak tau keadaan terutamanya student-student malaysia kat luar negara tu. Boleh tak kalau kongsikan pengalaman paling best korang kat sana. buat ler entri sikit kat blog korang ker. tinggal kan ler link korang kat sini. Tuan penasihat tunggu tau. jangan lambat. tp kalau xder sambutan maknernyer takder latu orang over sea dari malaysia yang tengok blog ni. :)

5 comments:

Izamir Ridzwan said... BALAS

ade..byk jugak yg kt luar ngra tuh.. blog sy pon ade jgk stdnt luar ngra yg jgh.. yg saya tau kalau dari doha tu Lydia Miza..

Tuan Penasihat said... BALAS

Lydia Miza? ooooooooooo....
bila ler Tuan Penasihat ble g luar negara.

Millomocca Danique said... BALAS

bila tuan penasihat ada duit cukup untuk bawak milo bersama hahaha....

Tuan Penasihat said... BALAS

@Millomocca Danique hohohoho.... kita g penang jerlah. seberang laut gak tu.

lokman amirul said... BALAS

Sya singgah...boleh la snggah lokmanamirul.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...