Pages

Friday, December 3, 2010

Arghhhhhh Bosan! Tension!


Adus apala punya karut!!
Bikin panas betul!!!
Dah berapa hari dok camtu ja.
Makin teruk adala.
Eiii aku bayarlah, apa ingat aku tarak duit ker?!!
Menyusahkan orang betul.
Aku bayar ko sebab nak menyenangkan aku,
bukan nak suru ko menyusahkan aku.
Arghhhhh!!! Tension tension tension....
Dalam iklan kemain lagi dok promo.
Konon bagus sangat. Sekarang dah pakai patut servis makin bagus.
Ni makin lama makin hampeh. Rasa macam nak hempas jer.
Oiii ko tak tengok ker budak ko buat kerja ker tak?
Aku tempeleng kang baru tau.
Sekarang aku dah rugi. Rugi masa, rugi customer.
Kawan2 akupun dah tak caya kat aku lg dah.
Awat tak, janji nak borak and melawat sesama kami.
Itupun aku tak boleh buat ko tau tak?
Ini semua ko punya pasal!!!
Kadang2 boleh masuk, kadang tu slow nak mampos,
kadang tu pulak sampai terlena tunggu lansung tak bole masuk.
Apa la punya line internet.
Tak boleh blah lansung.





Kepada kawan2 yg aku x dapat 
nak balas komen atau x follow lg
harap jangan marah. Ni semua line
punya hal. Kalau line punya hal
pun kira saya salah ka? adussss..
Jangan marah arrrrr...

Aku yang tension
Tn. Penasihat..

9 comments:

.:: dieylah :: said... BALAS

jangan tension2... rilex2...cool2..hek3..
saje je nk bg lembut ckit hati tu... ^^

Tuan Penasihat said... BALAS

hohohoho
hati kamek dah lembut dah. tq.
kamek nak g berkelah pulak bagi sejuk hati.
bole ker cakap camtu?
hehehehehe

Belalang Hijau said... BALAS

hahaha mcm satu entry belalang sblum nih...

http://www.suarabawahtanah.com/2010/10/rintihan-pengguna-celcom-broadband.html

Tuan Penasihat said... BALAS

oooo belalang promo link kat sini yerrr...
takpa TP promo kat sana pulak.
huhuhuhuhuhu....

MiSs TOrA said... BALAS

hoho byk n3 arini tora baca sal tenent..sabar yer..broadband mmg cmtu slow cm siput..bengang giler...

Tuan Penasihat said... BALAS

siput ok gak murah, pastu bole masak n makan. ni dah ler bayo mahal, bila x bole pakai tngok saja arr. nak makan kang lekat mati pulok.
huhuhuhuhu.

Pink Pearl Lady said... BALAS

memang lembap....
sakit hati jaaaa

padin said... BALAS

hahaha biasalah, iklan memang kasi gempak, tapi servis cam haremm hee.. salam kenal tuan penasihat,

Tuan Penasihat said... BALAS

Batul tu padin! lain kali kita buat iklan sendiri.
hohohohoho.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...