Pages

Wednesday, December 8, 2010

"Blog Larian" Cara Laju Meningkatkan Trafik Ke blog Anda. Laju Macam Hussain Bolt!!

Blog Larian? Program apa pulak dah ni?
Haaaa tu la ketinggalan la sapa yang taktau tu. (TP pun baru tau jugak sebenarnya. huhuhu)
Kalau nak tau ini adalah cara pantas untuk BW dan sekali gus meningkatkan trafik ke blog anda. Pantas macam Hussain Bolt ooooo....
Ianya adalah program anjuran Saudara Padel. Kalau nak join clik sini untuk terus ke BlogLarian
dan mendapatkan info cara-cara dan syarat penyertaan.

Ada slogan yang perlu dilengkapkan tau. "Saya suka berblogwalking kerana..."
TP suka berblogwalking kerana dapat mencari kenalan dari serata dunia dan dapat berkongsi cerita, ilmu dan tips dalam pelbagai perkara. Dari perkara yang kita dah tau sehingga perkara yang pelek-pelek yang kita taktau pun ada blogger yang tau sebenarnya.

Terima kasih kepada JzBusinessworld kerana tag blog Sayasalahka ni. Sekarang giliran TP untuk tag 5 orang blogger pula. Mereka yang TP pilih adalah : 

7 comments:

Mia Liana said... BALAS

terima kasih... macamana hek lepas buat entri ... nak post camne... byk betul url yang dah masuk...

Mia Liana said... BALAS

ok dah buat... http://mialianas.blogspot.com/2010/12/pendaftaran-bloglarian-2.html

umie said... BALAS

salam..sebenornya tak bape paham pasal ni...hehehe..dah ramai yg tag umie..sorryla lembab sket..Saya salah ka?

Tuan Penasihat said... BALAS

Mia kalau dah buat kira ok ler tu. Kita tngok aje nnt jadi ke x program tu. ramai yg kata trafik up skit la dari biasa.

Tuan Penasihat said... BALAS

umie, TP pun mula x paham apa benda BlogLarian ni. Jenuh jugak tanya Jz yg tag TP tu.
Mula2 pegi dulu kat Blog larian tu.
Pastu amek gambar segmen tu n paste url kat entri kita.
buat slogan sikit.
tag 3 atau lebih kawan blogger.
pastu paste url entri kita tu kat tmpat komen bloglarian tu.
try la. mana nak tau trafik bole up sikit ka. Pasal dengarnya menjadi gak lerr.

miyoshu212 said... BALAS

mmg berkesan la

Tuan Penasihat said... BALAS

miyoshu, betul la. menjadik ghupernyer!
x nyesal try.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...