Pages

Tuesday, December 21, 2010

BroadBand Mana Satu Menjadi Pujaan Hati Mu.

Sejak akhir-akhir ni line broadband Tuan Penasihat (TP) asyik dok terhegeh-hegeh ja. Sampai kadang -kadang tu rasa dak baling ja apa yang ada. Tensen betul, macam entri TP yang lepas. klik sini.
Kadang tu terpikirla jugak, adakah TP seorang saja yang mengalaminya ataupun semua orang camtu.
Jadi disini TP nak berkongsilah pengatahuan antara:-



1. Celcom
2. Maxis
3. Digi
4. Tolong tambah kalau ada lagi.


Yang mana satu korang gunakan dan macam mana dia punya perform. Adakah ianya memberikan coverage yang baik atau sebaliknya. Ataupun adakah korang rasa berbaloi dengan apa yang korang bayar setiap minggu atau bulan. Mungkin perkongsian korang dapat dijadikan panduan pada TP atau kawan-kawan yang lain untuk berfikir dan memilih broadband mana yang patut dipilih sekiranya nak tukar baru atau baru nak pilih. Kalaurasa nak buat iklan broadband pun bela jugak.
Sekian Tq.

8 comments:

mira_nas said... BALAS

huhu,, nak putuskan mana satu yang terbaik ni susah sikit lah~

Pink Pearl Lady said... BALAS

yang mana satu pilihan hati....
susah tu....

Shag said... BALAS

Shag pun tgh tanya tanya yg mana bagus. Sebab nak beli bawak lari Kelantan nt ni :P

Tuan Penasihat said... BALAS

mira_nas, PPL, shag... sori TP lambat reply. sibok sikit. memang susah nak pilih. cuma kalau boleh mungkin dapat di kongsi kalau di tempat korang, kebanyakkan org di sana pakai BB apa. saja nak tau. sebab tengok lani line cam ok dh. bar banyak, tapi kadang slow sikit ja. kira ok sikit dari aritulah.

Belalang Hijau said... BALAS

berok band mmg kadang2 suka merajuk...
slalu2 la belai dia...hahaha

Tuan Penasihat said... BALAS

@Belalang Hijau hohohohoho isk belalang nih. pastu bagi pisang, pastu bawak g mandi kolam air panas kat baling.
hohohohoho.

alienelliz said... BALAS

haha aku pernah pakai 1 jenis je celcom...tapi bg aku semua sama je kot, ikut area speed tol tak..cuma kalau ad 1 broabnd yg tak ada limit nak guna..mmg tu la yg aku pilih..haha


THANKS SEBAB KOMEN DI BLOG ALIENELLIZ!!!..=)

Tuan Penasihat said... BALAS

@alienelliz kan syok kalau dapat yang speed laju dan takder limit. pergh! mesti best surf internet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...