Pages

Thursday, December 9, 2010

"BlogLarian" Dah Tersenarai Di List Ke 67!!!

Uiks! cepatnya. baru buat dah tersenaraipun.
Kalau nak tau blog SSK ni dah tersenarai dalam lit ke 67 dalam BlogLarian.
Klick sini kalau nak baca dan kalau baru nak join pun boleh lagi, klick kat situ jugak.
Cepat!! Segera!! Hurry!! Faithi aaaa!!!!

2 comments:

Scarlett O'Hara said... BALAS

Sy di list 66.Camana nak make full use of this bloglarian ek?
p.s : kalau nak jadi pelakon letak gambo fasha sandha.Kalau nak jadi penyanyi letak gambo Amy Search kot! ^_^

hans said... BALAS

aku tak tahu aku list ke berapa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...