Pages

Monday, January 17, 2011

BLOG WALKING - CANTIK CANTIK BLOG DIAORANG

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia....


Kepada blogger-blogger yang tengah dok blog walking sekarang ni Tuan Penasihat (TP) nak ucapkan selamat singgah kat blog SSK yang tak seberapa ni. So amacam dengan hasil BW korang semua? harap-harap aktiviti ni dapat menambahkan lagi kenalan siber korang dan seterusnya dapat membantu menaikkan trafik korang dan rakan blog yang korang singgah tu.



TP sendiripun suka sangat buat BW ni. Tapi disebabkan jadual harian TP yang agak ketat dan jadual kerja TP yang agak pelik dari jadual kerja orang lain, maka selalunya waktu tengah malam hingga pagi menjadi pilihan TP untuk BW ni. Tapi kalau nak tau, ramai jugak yang selalu buat BW waktu tengah malam ni. Kalau kita bertandang ke blog diaorang, cepat je diaorang balas kunjungan kita. Memang meriahlah.


Ok satu lagi masa BW, TP suka tengok kreativiti tuan punya blog tu mengihaisi blog diaorang. Yang perempuan cara perempuan, yang lelaki cara lelaki. Cara yang macam mana tu? Yang perempuan selalunya tak boleh lari dari warna pink atau merah ala-ala lembut gitu, manakala lelaki pulak banyak yang warna gelap-gelap ala-ala macho pulak. Bukan semua tau, tapi kebanyakkannya.


Kadang-kadang TP rasa macam nak tukarja semua yang ada di blog TP ni bagi cantik cam blog korang. Tapi macam takder idealah. Bila dah tukar banyak la pulak kerja nak kena buat, dah la masa pun terhad. Tapi tengoklah bila sampai masa TP dah boring dengan layout SSK ni, mesti akan ada pembaharuan yang perlu dilakukan. Perubahan yang macam mana? Tahlah yang penting ada originaliti dan identiti tersendiri.
Ok rasanya takat ni dulu kot. nanti kita cerita lagi k....

23 comments:

aNnE said... BALAS

bw memang best,tapi tu lah,masa..anne pun terbatas nk bw..huhu

syok tgk blog diorang lawa2 kn..haha

blog ni pun okay apa;)

Belalang Hijau said... BALAS

nak tukar template tanpa ganggu template lama nih mudah jer...buat satu lagi blog baru d mana blog tuh khas utk experimen template baru yang kita edit...bila dah btul2 puas hati baru apply ke blog utama kita. hal nih dapat menjimatkan masa dari masalah template error...

semoga berjaya tukar template...hee

redzuan said... BALAS

belalang : betul tu bro gua setuju . gua mmg ada 1 blog khas utk eksperimen kalau nk tukar template :)

mie said... BALAS

banyak blog lawa..
blog ni salah satu la
ehhee

Ida said... BALAS

Salam buat TP dan salam buat semua juga...

Firstly, sorry coz lambat buat kunjungan balas..(alasan masa/busy tetap jadi pilihan..jgn marah yaaa, nanti kena lelong!!!)

And ribuan Terima kasih buat TP kerana sudi singgah dan jadi penghuni kat Blog saya..

tahlerr said... BALAS

stuju..banyak blog yg cantik2...kekadang rasa macam jeles je...yelakan diri sendiri x kreatif..jeles tgk org yg kreatif2 nih..huhu...

~ Kak Azz ~ said... BALAS

Salam singgah...

Thanx sbb singgah kat cetbox akak hr tu... Blog cantik atau tidak, itu tak berapa penting... Yg penting isi di dalamnya..

Tp kalau blog serabut sangat dgn iklan sana sini, lip lap sana sini, agak merimaskan jugak la... huhuhu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... BALAS

Blog TP lain dr yg lain..saya selasa di sini

Suhami Ahmad said... BALAS

ni pun dah ok da...cantik template ni

Tuan Penasihat said... BALAS

@aNnE
tulah, bila BW ni macam kita g mengembaralah. orang kata jauh perjalanan luas pemandangan.
tq anne.

Tuan Penasihat said... BALAS

@Belalang Hijau tq belalang otai.
bole eden toray nanti.

Tuan Penasihat said... BALAS

@redzuan ooooo... blog tu bole g malawat tak?

Tuan Penasihat said... BALAS

@redzuan ooooo... blog tu bole g malawat tak?

Tuan Penasihat said... BALAS

@mie
hehehehe tq mie tq. blog mie pun sempoi gak.

Tuan Penasihat said... BALAS

@Ida takpa ida. lambatpun sampai jugak. biasalah alasan tu ja yg glam pun.
tq datang jugak n bagi komen.

Tuan Penasihat said... BALAS

@tahlerr blog tahler cantik apa. cuma masa BW ibarat kita g shoping baju la. rambang mata.

Tuan Penasihat said... BALAS

@~ Kak Azz ~ ya setuju jugak dengan pendapat tu.
lip lap lip lap anak mami.

Tuan Penasihat said... BALAS

@Lydia Miza(Aidyl Azim) tq lydia. selesakan diri anda disini k.
datang la selalu.

Tuan Penasihat said... BALAS

@Suhami Ahmad
hohohoho kembang hidung ni.
tq suhaimi. ni yang semangat balik ni.

FATIN SYAFIQA said... BALAS

blogwalking logwalking bogwalking. hehe

Mia Liana said... BALAS

terima kasih... TP sudi datang blog mia yang tak seberapa tu....

memang selalu tukar background... supaya pengunjung tak boring...

harap TP tak serik untuk datang lagi ke blog mia...

KELI OH KELI said... BALAS

TP..salam ukhwah...blog TP sempoi dah aih...kemas!tersendiri!

khairul said... BALAS

sy lak BW time keja..(kira kes curi tulang nih )sambil selam minum air kan TP ...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...