Pages

Wednesday, January 5, 2011

MENCULIK MIYABI (LAKONAN MARIA OZAWA) VS RINTIHAN KUNTILANAK PERAWAN (LAKONAN TERA PATRICK) = HARIMAU MALAYA (RAJA GOPAL & THE GANG) YANG MENANG

AMARAN!!
BACAAN 18 TAHUN KEATAS SAHAJA!!...



Maaf.. sebenarnya Tuan Penasihat (TP) tak pernah merancangpun untuk buat entri ni. Cuma masa tengah surf youtube, TP terpandang satu tajuk ni. Tajuk klip tu adalah Menculik Miyabi. Korang pernah dengar tak tajuk tu????........ Haaaaa..... meh nak story sikit. Sebenarnya Menculik Miyabi ni adalah tajuk satu filem yang dirancang penerbitannya oleh pengusaha filem Indonesia, yang mana pelakun atau herion dalam filem itu telah dibintangi oleh seorang artis filem porno dari jepun dikenali sebagai Miyabi ataupun juga dikenali sebagai Maria Ozawa.
Miyabi @ Maria Ozawa
aik takkan macam ni berlakun filem tuttttt....
eksyen jer tu. tengok bawah pulak.
haaaa... tak bole la nak gambar lebih-lebih. 

Sewaktu produksi filem ini mengembar-gemburkan akan mengambil Maria Ozawa ini bagi membintangi filem mereka. Mereka telah ditentang hebat oleh orang ramai, terutamanya pertubuhan-pertubuhan Islam. Malah ramai juga yang mengugut akan melancarkan kekerasan sekiranya Maria Ozawa di bawa ke Indonesia. Disebabkan itu syarikat penerbitan filem tersebut telah mendiamkan diri. Kita di Malaysia juga ada menerima  laporan mengenai perancangan filem ini melalui media masa. Walaupun ditentang hebat filem tersebut tetap menjalankan pengambarannya dan telahpun ditayangkan di Indonesia pada 6 may 2010 yang lalu.




Menurut produksi filem yang sama, mereka sedang dalam projek menghasilkan satu lagi filem yang bakal di bintangi oleh seorang lagi pelakun filem porno bernama Tera Patrick.

Tera Patrick

Filem tersebut diberi jodol "Rintihan Kuntilanak Perawan".. Tapi tak bamyak maklumat yag TP tau mengenai filem ni.



Betul ker cerita ni belum ditayangkan... tolong betulkan TP yer kalau salah. Maklumlah tak layan wayang Indonesia sangat. Cuma yang TP harapkan janganlah pulak ada pruduksi filem kita yang nak ikut formula diaorang nih.

Tapi Korang semua mesti heran tengok tajuk tukan. Apa kena mengena dengan raja Gopal & the gang pulak???

Tak bukan gimik TP. Tapi sebenarnya TP nak katakan adalah sikap jiran kita tu. Sewaktu Menculek Miyabi di canangkan, mereka bising, buat bantahan, tunjuk perasaan. Tapi bila filem siap, pegi jugak tengok wayang tu kat panggung. Pastu filem kuntilanak tu. sama la jugak punya dok protes. nanti siap diaorang pergiiii jugak tengok. Pastu masa final AFF team harimau malaya nak pegi sana main. Punyalah teruk macam nak perang. sampai team kita kena naik kereta kebal dan iring segala. Last-last team kita jugak yang menang.
Nampak tak??? Sebenarnya jiran kita tu suka bising macam tin kosong ja. Di ketuk bising tapi dalam tarak isi. Patutnya mereka bersabar dan menggunakan saluran yang betul kalau nak luahkan perasaan. Matang la sikit. Eham eham.... macam kita.


 Ok rasanya takat tu saja kot penulisan TP yang tah ada manfaat ker tidak ni. Lain kali kita cerita lagi k.

8 comments:

Millomocca Danique said... BALAS

millo suka baca entry tuan penasihat yang nih...

BEST !!!!

part last tu yg paling terharu sekali hahahaha...
amik ko nak sgt kutuk mesia...
last2 semua gadis2 endon gedik nak kat KFCM tu...adoii la hahaha

Belalang Hijau said... BALAS

mak aih...
tajuk panjang mcm karangan sekolah dah...

hahaha

hans said... BALAS

hahahaha
xtahu la apa yg best sangat si Miyabi Ozawa tu
den tgok filem indon yang ada dia tu bosan gila

P/S : Bersama Hans di Restoran Keluarga Anda - Yankies Hut

Tuan Penasihat said... BALAS

@Millomocca Danique KFCM????
oooooo... ingatkan KFC ayam tu. singkatan penjaga gol kita rupanya.

Tuan Penasihat said... BALAS

@Belalang Hijau macam tajuk dalam majalah ujang pun ada jugak.

Tuan Penasihat said... BALAS

@hans
saja buat gempak jer tu. pandai cari publisiti murahan jer tu.

hans said... BALAS

tu la pasal
diorang terlalu mengagungkan sangat si miyabi tu
hahahaha
macam2 hal

P/S : Hidup Nih Tak Habis - Habis Dengan Macam - Macam Isu

Pink Pearl Lady said... BALAS

macam peribahasa lembu punya susu sapi dapat nama he he....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...