Pages

Tuesday, January 4, 2011

My Header Contest

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia..

Sebenarnya Tuan Penasihat (TP) dah lama di tag untuk masuk contest ni oleh Adqayyum dari blog dunia tanpa bayangan iaitu pada 14 disember haritu lagi. Tetapi baru harini TP berkesempatan nak buat entri mengenai contest ni.


Contest ni merupakan contest pertama anjuran saudari Rieyana pemilik blog rieyanaynn.blogspot.com. Jadi TP rasa seronok sangat bila dapat join contest ni sebab dapat menyokong usaha blogger2 untuk memajukan blog diaorang. Macam orang kata, harini hari dia, esok hari dia sokong kita pulak. Tak gitu? Gitu gitulah gamaknyer yer....

Ok ini header blog SSK yang TP gunakan untuk join contest ni..

Amacam ok tak?
Sebenarnya pernah ada orang yang mengutuk header TP buat ni. Tapi bagi TP Header ni cukup istimewa dan sangat bermakna bagi TP. Jadi TP tak kisah apa yang orang nak cakap. Sebab memang TP suka kalau korang dapat memberi pendapat yang berbeza-beza sebab perbezaan itu yang membuatkan kita unik sebenarnya.

Jadi macam biasalah bila dah di tag, mesti lah kita mengetag pulak kan. Jadi TP nak tag kepada:-


Ok kepada anda yang di tag tu TP nak mintak maaf sebab lambat tag korang, dan satu lagi TP tak sempat check kalau korang dah join atau belum contest ni. Kalau nak dapat maklumat mengenai contest ni klik sini k. Tq...

2 comments:

Zero said... BALAS

ianya lebih bermakna jika hasil titik peluh kita sendiri walaupun tidak enak dipandang orang.. hehe

AREMAN said... BALAS

huhu..
thanks tag my name..
nnti sy join k..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...