Pages

Sunday, February 6, 2011

ENTRI ISTIMEWA UNTUK FOLLOWER BLOG SSK YANG KE 100!!

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.....

Apa macam, dah baca entri sebelum ni?..
Mesti suspenkan, sapa pulak la orang istemewa yang Tuan Penasihat (TP) nak tulis dalam entri ni kan.
Jangan salah paham. Orang yang TP maksudkan tu sebenarnya follower blog SSK ni la, bukannya marka atau kekasih gelap ke apa ke. TP sayang isteri TP tau (ayat bodek, mesti kembang hidung wife TP kalau baca).
Ops!! Cukup cerita rumah tangga tu.


Berbalik kepada tajuk sebenar sekarang ni. Sebenarnya entri ni adalah merupakan entri yang tertangguh. Setiap kali TP masuk blog SSK ni, TP mesti akan rasa bersalah selagi entri khas ini tidak di publish. Sebabnya TP dah berjanji dengan seseorang untuk buat entri khas pada beliau. Korang semua nak tahu siapa beliau??..
Baiklah kalau nak tau, TP dengan bangga dan berbesar hatinya mengumumkan bahawa beliau adalah Follower blog SSK yang ke 100!!.
Dan beliau tak lain dan tak bukan, the one and only, saudara Areman dari blog Areman Life!!!

Wahhh... Dah macam nak umum nama The Rock jer.

Header blog aremanlife.blogspot.com
Korang kenal dengan Areman ni? Kalau tak kenal bolehlah berkenalan dengan beliau nanti lepas ni. Areman ni sebenarnya sangat frendly orangnya. Kalau korang ke blog beliau, pasti kunjungan korang akan dibalas oleh beliau. TP nak ambil kesempatan ni untuk mintak maaf pada Areman sebab lambat sangat buat entri ni. Mesti Areman ternanti-nanti kan. Sori banyak banyak.
TP juga nak bagi award di bawah ni kepada Areman. Harap Areman sudi terima dan kalau sudi tu... aaaaaaaarrrrrr..... nak mintak buat la entri sikit kenapa Areman memilih untuk menjadi follower blog SSK ni. Amacam boleh??
Award untuk Areman. Kalau besar kecilkan k.
"Aik, takkan buat entri kat follower ke 100 aje kot. Kami ni yang follow blog ni tak berharga ker"??...
Haaaaa.... Harap harapnya tak adalah yang kata macamtu yer. Untuk pengetahuan korang follower semua, sebelum ni TP agak tidak pasti dengan pembabitan TP dalam dunia blog ni. Tapi setelah melihat ada yang sanggup menjadi follower dan mengikuti perkembangan blog SSK ni, TP jadi lebih bersemangat dan pasti arah mana nak di bawa blog ini. Jadi TP nak mengucapkan jutaan terima kasih yang teramat sangat pada anda semua follower dan begitu juga pada mereka yang singgah ke blog ini.

Rasanya takat ni dulu kot untuk sekarang ni. Dah lapar sangat ni nak g makan jap.
Hmmmm... Nak makan dimana ya. Dah la bini pun tak ada... aaaaaa ada yang nak meneman???
hehehehehhehe......

6 comments:

nub said... BALAS

tuan penasihat cayalah!!

ang teruskan, aku memang suka mai blog ang ni

Tuan Penasihat said... BALAS

@nub
cayalah nub.
TQ sebab sudi jadi pengikut setia sini.
tapi mana TP pegipun mesti ada muka nub. BW tegar betoi nub ni.
dashat dashat.

dya adriza said... BALAS

bagus! tahniah! saya suka blogger yg menghargai followernya =) moga sukses selalu~

Tuan Penasihat said... BALAS

@dya adriza
macam tulah caranya kalau kita sentiasa nak bersemangat berblog. kita seronok tengok bilangan follower kat blog kita. orangpun seronok bila owner blog yang kita follow tu tunjukkan yang kita dihargaikan.
tq dya.

AREMAN said... BALAS

Whoa TP..
Kenapa sampai buat entry utk Areman ni??..aduih
segan den dibuatnya..haha..
Thanks sangat3 TP..
Areman skrg bz sket dalam process utk tkar template.. Areman akan selalu datang ke sini yer..
Thanks a lot yer :D

Kita boleh jadi rakan blogger yang baik.. Insya-ALLAH :D

Tuan Penasihat said... BALAS

@AREMAN
takpala. kan TP dah janji.
lagipun bila ada yang follow blog SSK ni TP rasa lagi semangat.
maklumlah blog nipun xla berapa besar sangat.

TQ areman.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...