Pages

Wednesday, February 9, 2011

Sorry I Cannot Follow You lah Today

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.....

Harini Tuan Penasihat (TP) cuba buat BW macam biasa. Banyak blog kawan-kawan yang dapat TP lawati dan bagi yang dah singgah blog TP tetapi belum lagi TP balas jejak korang, TP mintak maaf k. Pelan-pelan TP akan sampai jugak insyaallah. Dalam pada itu banyak jugaklah blog rakan baru yang TP tak pernah singgah dapat TP terjah.


Macam biasa jugak TP akan cuba tinggalkan jejak sama ada pada ruang komen atau shoutbox, atau kedua-duanya sekali. Bila dah tinggal jejak nak buat apa lagi? Mestilah nak follow kan. Tapi yang menjadi masalahnya adalah, kenapa boleh dikatakan semua blog rakan baru yang TP singgah tu tak muncul dia punya ruang untuk follower. Puas jugaklah TP refresh beberapa kali dengan harapan ruang follower tu muncul. Tetapi hampa.
Entahlah mungkin line punya sebab atau PC ni yang bermasaalah.

Jadi TP nak mintak maaf sebab hari ni tak boleh nak follow blog korang. Insyaallah nanti TP akan singgah lagi dan cuba follow lagi sekali k.

Sekian terima kasih.

9 comments:

nub said... BALAS

kami sangat bangga lau tp mai blog kami.. hehehe

Tuan Penasihat said... BALAS

@nub
uiks rasa macam wakil rakyat pulak.
TP juga berbagga ada kawan macam NUB yang memang BW tegar punya olang.

aLieF si Muncung ManiS said... BALAS

tak ape..lain hari boleh dtg..TP tak ada pun dtg BW blog aku..hehe.gurau je..alief selalu gak dtg blog walking..sampai kat blog dia tak ada ruang nak komen..tapi,dia tinggal link kat blog alief..pelik2..haha..

AREMAN said... BALAS

haha..xpa3 TP
arini xbole, esok masih ada laa..hoho

Tuan Penasihat said... BALAS

@aLieF si Muncung ManiS
sori alief.
kalau nak tau TP x mis lagi blog alief. hari2 TP baca entri. cuma x komen ja. pasal xder shoutbox. kalau ada senang.
alief memang kreatif dalam penulisan.
bagus teruskan.

Tuan Penasihat said... BALAS

@AREMAN
hahaha... kalau semua paham n sporting macam Areman oklah.
takut nanti diaorang cakap TP buat alasan xnak follow pulak.
heheheheh.

najihah sahami said... BALAS

blogger skang ni maij kretip. butang folo tu ditukr ngn macam2 animasi. konpius jadinya.

aLieF si Muncung ManiS said... BALAS

waa..tak ape...alief gurau je la tuan penasihat,haha..okay..thanx atas nasihat tuan penasihat..alief akan majukan blog alief..semangat ni..haha

ïêmå å¢klê§ said... BALAS

xkira..xkira..
kena hari ni jugak..
haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...