Pages

Sunday, February 13, 2011

Hmmmm????.... Apa nak Cakap???

gambar dalam album google

Hmmmmm.....
Mata terkebil kebil. Jari diatas keyboard.
Ditaip, dipadam. Ditaip, dipadam.
Memandang skrin umpama tembus ke belakang.
bercahaya tetapi kelam.
Idea?..... Banyak.
Mana satu nak pilih?
Tah.
Malas, semangat takder.. down.
Nak dikarang tiada jiwa.
Tiada jiwa.
Tiada jiwa.
Kenapa?
Why?
Timkhaii?? aiyaaa....

Kosong.... kosong... kosong....


Terima kasih
Insyaallah nanti kembali lagi...

17 comments:

aLieF si Muncung ManiS said... BALAS

tak ape,,maybe otak dah penat kot..esok ada lagi masa nak buat entry..huhu..

ENTRY BARU ALIEF-->sape cakap lelaki ber blog itu loser??you are freak..lelaki berblog itu stylo dan cool okay.."

JZ Business World said... BALAS

haaa.. kan ada jiwa tu?!.. tidak tak kan leh ada entry yang kat atas tu.. sedap bahasa.. :)

Nasriq said... BALAS

hahaha...pendek ringkas tapi mantap..

ghost writer said... BALAS

jangan cakap..biar jari2 ko yang bercakap.

FIFIEY LYCHEE MARATION said... BALAS

apapun, menulis itu buat refreshing otak juga:)

btw, suka dgn gambar dr google tu!

Belalang Hijau said... BALAS

pelbagaikan cara penulisan dari lawak serius serta info...sekurang2nya ada bnyk pilihan utk mencorakan blog...

Berto said... BALAS

yes, aku pon mengalami situasi yg sama, mungkin sbb kehidupan seharian kita terlampau memenatkan, burnout

KELI OH KELI said... BALAS

oh..indahnya puisi...ada gaya! itukan juga satu entry TP yang baik..ringkas,jujur dan ada sentuhan emosi. like!

Tuan Penasihat said... BALAS

@aLieF si Muncung ManiS
betul tu nak kena rehat jap.

Tuan Penasihat said... BALAS

@JZ Business World
hahaha...
hanya luahan iklas.

Tuan Penasihat said... BALAS

@Nasriq
betul tu. pendekpun kadang kadang mantap.

Tuan Penasihat said... BALAS

@ghost writer
Tq bro.
aku paham maksud ko.

Tuan Penasihat said... BALAS

@FIFIEY LYCHEE MARATION
ya betultu. umpama kita meluahkan isi hati kitakan.

gambar TP la tu google simpan.
hehehehehe.

Tuan Penasihat said... BALAS

@Belalang Hijau
setuju tu bro. tapi nak mengarang kena ada jiwa. baru berkesan dan iklas kan.

Tq bro.

Tuan Penasihat said... BALAS

@Berto
memang sangat memenatkan. tambahan bila ada masalah yang barlaku.

Tq bro memahami.

Tuan Penasihat said... BALAS

@KELI OH KELI
eh ye ke?
nak rulis lirik pulaklah bagi keli nyanyi. nak tak?

KELI OH KELI said... BALAS

ok TP..wat lirik lagu rock satu!!!
yeyeahhhhhhhhhhhhhhhhh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...