Pages

Thursday, March 17, 2011

Akhirnya!! Blog TP DiReview Buat Kali Pertama!!!!!

Blog TP direview!!  Blog TP direview!!
Blog TP direview!!  Blog TP direview!!
Blog TP direview!!  Blog TP direview!!
Blog TP direview!!!!!!!!


Hohohohohohohoho.......
Aeiii apedaaaa??.... Jangan marah arrr.....
Bukan apa, mungkin korang tak merasakan apa yang TP rasakan sekarang ni. Atau pun memang dah pernah merasakan perasaan macam TP ni banyak kali. Naktau kenapa TP terseronok sangat ni?


Kalau nak tau......
Akhirnya selama TP berblog ni. Ada juga Hamba Allah yang baik hati sanggup meReview laman tempat TP bermain dengan ayat-ayat power ini. Laman mana lagi, laman "Saya Salah Ka?" ni ler.
Inilah kali pertama blog TP direview oleh orang. Maklumlah blog TP ni tak la seglamer mana.

Nak tau sapa yang baik hati review blog TP tu??...

K-POH / ahli kabinet dapur / spy tingkapMy Photo





Haaaa... Inilah orangnya.....

Kenal? Buat-buat tak kenal kot...
TP sure ramai dah kenal dengan
akak kita ni. Akak kita ni sangat dikenali
sebagai Kpah K-poh atau nama sebenarnya
Sharifah Nor, empunya blog
http://effa-k-poh.blogspot.com



Sebenarnya TP pun tak sangka yang akak kita ni nak review blog TP ni, sebab TP hanya katakan yang TP pun teringin jugak nak blog ni direview macam blog-blog lain yang dah akak kita ni review. Tak sangka betul-betul dia review blog TP. Seronok rasa, sampai hilang sakit kepala ni.

Jadi disini TP nak mengucapkan terimakasih yang teramat sangat pada kak Sharifah ni. Dan sebagai balasan walaupun tak diminta, TP amek link blog akak dan letak di blog TP k. Boleh la TP tau perkembangan blog akak selalu.

Kepada kawan-kawan yang selalu singgah blog TP ni, jom la pulak kita meriahkan blog akak kita ni.
Jom!!!!....

10 comments:

Belalang Hijau said... BALAS

kak pah mmg baik dan best...

tp jaga2 TP....kak pah tuh spy tingkap....

hahahaha

Mia Liana said... BALAS

wahh... glamournya.....

kpah k-poh said... BALAS

sebenarnya..akak pun terharu nih...heee..tentang gambar tu...tak pe..akak tak kisah..sbb cun..!! heeee..

Adinda Amy Sensei said... BALAS

blog saya bile pulak awk nak letak linknye wahai tuan penasihat..hehehehehehe

Tuan Penasihat said... BALAS

@Belalang Hijau
apaa??? spy tingkap??..
jeng jeng jenggggg.....

Tuan Penasihat said... BALAS

@Mia Liana
hohohoho...
glamour maacam artis pulak rasanya.
lain kali nak suruh URTV pulak reviewlah.

Tuan Penasihat said... BALAS

@kpah k-poh
hehehehehe
cun... cun melecun..
ok biarkan aje gambo tu kat situ.
TQ kak.

Tuan Penasihat said... BALAS

@Adinda Amy Sensei
oooooo....
nak suruh letak link yer??? boleh..
review ler blog TP dulu.
hehehehehe...

kalu nak kita tukarler link boleh??

Azmie said... BALAS

akak k-poh mmg "da bOmb" sampai segan nk bc entry sy sbb tulisan nyer atas dada.. huhu~~ =)

Tuan Penasihat said... BALAS

@Azmie
hohohohoho.
Tp pun nak buat gambo back ground macam salman khn tu hugaklah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...