Pages

Tuesday, March 15, 2011

Arghhhh!!! Tak Sihat Lagi...

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia semua.

Mula mula Tuan Penasihat (TP) nak mintak maaf banyak banyak sebab tak dapat nak balas jejak kawan kawan yang rajin singgah di blog TP dalam 2 3 hari ni. Bukan apa TP tak sihat. Diserang demam selsema yang agak kuat sampai sakit kepala ni. Jangan kata nak balas jejak, nak bukak blog pun TP tak dapat lakukan. Harini TP tak pergi kerja, amek MC tadi. Nasib baik dapat, boleh la berehat satu hari lagi kat rumah. Esok insyaallah TP dah boleh pegi kerja macam biasa. Kesian jugak kawan kawan kat opis tu. Asyik TP jer dok MC, kerja dahla berlambak.


Lagi satu baru TP perasan, sejak dua tiga menjak kebelakangan ni blog SSK ni dah jadi macam blog sukan pulak. Banyak betul entri mengenai keputusan bola sepak yang TP dah buat. Bukan apa TP memang minat ngan bolasepak ni, lebih lebih lagi liga tempatan. Dari dulu lagi TP follow. Cuma baru sekarang TP tengok minat orang ramai mengenai bolasepak tempatan ni melonjak. Kira baguslah macamtu, satu perkembangan yang positif.

Apa apapun TP amat berterima kasih dan harap korang dapat terus sokong blog SSK ni untuk terus maju. Dan sebagai balasan TP juga berharap dan berdoa semoga blog korang juga akan turut maju.
Majulah Blog untuk negara. hehehehe...

11 comments:

khairul said... BALAS

byk2 kan rehat TP...

kpah k-poh said... BALAS

Tuan PenaSIHAT...tak SIHAT???....sensitif sangat dgn perubahan cuaca..kot...

Adinda Amy Sensei said... BALAS

moga lekas sembuh ek

kpah k-poh said... BALAS

jom baca review blog TP..http://effa-k-poh.blogspot.com/2011/03/blogger-tp-saya-salah-ka.html#links

aLieF si Muncung ManiS said... BALAS

tak ape...alief orang sukan,so kenala juga baca sukan..so,blog TP la jadi sasaran alief..huhu...TP,alief doakan TP cepat sembuh..k..

Berto said... BALAS

makan ubat, jgn lupa. MC tu kalau boleh ambik panjang2 skit, hehe

Tuan Penasihat said... BALAS

@khairul
sedang berehat ni khairul. MC dah banyak, TP amek cuti pulak.

Tuan Penasihat said... BALAS

@Adinda Amy Sensei
Tq tq banyak banyak.
TP memang nak sembuh cepat cepat.
TQ k.

Tuan Penasihat said... BALAS

@kpah k-poh
waaaa.....
TP dah baca review akak buat tu.
Tq banyak banyak kak.
buat la selalu review kat TP. heheheh.

Tuan Penasihat said... BALAS

@aLieF si Muncung ManiS
hello my brother!!
Tq sebab selalu datang blog TP.
kalau alief suka TP akan teruskan dengan segmen sukan k.

Tuan Penasihat said... BALAS

@Berto
dalam banyak banyak nasihat, nila nasihat paling TP suka.
Tq berto.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...